«It Takes Two» blir film og tv-serie

31. januar 2022 19:44

(PressFire.no): Spillutvikler Hazelight og utgiver dj2 Entertainment varsler at de skal lage film og tv-serie basert på samarbeidsspillet «It Takes Two» fra 2021.

Spillet følger Cody og May, foreldrene til Rose som er blitt forvandlet til dukker etter at sistnevnte forsøkte å redde forholdet deres med en magisk par-terapibok. Spillet vant den gjeveste prisen «Årets spill» under The Game Awards.

Her i redaksjonen stiller vi oss i grunn bak dette – spillet fikk en soleklar toppscore.

– Å skape verdenen og historien i «It Takes Two» var så gøy for meg og teamet , sier spillskaper Josef Fares, som selv står bak kultfilmer som «Jalla Jalla» og «Kopps».

– Siden det har en sterk historie med mange gale figurer og like gal samarbeids-action, så er potensialet enormt for en god overføring til film eller tv.

Det er fortsatt usikkert hvilken form prosjektet skal ta, for det er enda ikke blitt klart hvilket studio som skal produsere – avtalen er for både film og tv, så om det blir én av de eller begge vites ikke.

Dj2 har det travelt for tida. De står også bak «Sonic the Hedgehog»-filmene, den animerte «Tomb Raider»-serien og har både prosjekter basert på «Sleeping Dogs» og «Disco Elysium» på vei.​

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3