I dag blir «No Man's Sky» mye penere

Får stor grafikkoppdatering.

2. juni 2021 15:22

​​(PressFire.no): Hello Games har sakte, men sikkert, kjørt på med oppdateringer til sitt «No Man's Sky» som har gjort hele spillet nesten ugjenkjennelig fra den noe flaue lanseringen for snart fem år siden.

Nå blir spillet også langt penere, for i dag slippes «Prisms»-oppdateringen som legger til en rekke nye grafiske effekter, og pusser opp mye av det som allerede er der.

Spillet får en totaloverhaling når det gjelder lys, skygger og tåke-effekter, mens refleksjoner og lysbryting gjennom glass og vann blir mer avansert. Dyrene som vandrer rundt vil nå kunne ha pels (noe som merkelig nok ikke var mulig før), mens spesialeffekter når du flyr er blitt penere.

Blankpolert!

Planeter vil også ha mer innhold i form av buskas, planter og andre ting, mens regn nå vil gjøre ting vått istedet for å bare forsvinne gjennom bakken.

Spillet støtter også nå DLSS for grafikkort som håndterer dette, som kan gi høyere oppløsning eller bildeoppdatering takket være maskinlæring.

I tillegg til det grafiske vil du nå også kunne få med deg flyvende beist som kjæledyr – og kunne ri på disse.

Du kan lese mer om endringene her, eller sjekke ut mange av endringene i denne videoen:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3