Hundre nye monstre kommer til «Pokémon GO»

Har dukket opp i koden allerede, sammen med Ditto.

8. november 2016 13:38
Chikorita er søøøøøøt.

(PressFire.no): Om du trodde «Pokémon GO» hadde dødd ut for lengst, må du tro igjen.

Spillet turer videre, og selv om vi ikke har fått en skikkelig tracking av krabatene enda, så har en rekke mindre funksjoner og fikser blitt lagt til.

Nå har det kommet en ny oppdatering, og driftige folk har snoket i koden for å se om det finnes hint om hva som kommer fremover.

Det ser nå ut som Niantic har begynt arbeidet på å legge inn andregenerasjons Pokémons. 100 nye krek er blitt lagt til i PokéDex, fra nummer 152 (Chikorita) til 251 (Celebi).

Det er ikke lagt inn noen angrepsnavn eller lignende for disse oppføringene, så det er nok fortsatt en god stund til de faktisk dukker opp og kan fanges.

I tillegg ser det også ut til at den søte klatten Ditto endelig kommer. Dette er en av de mytiske Pokémonene som fortsatt ikke er sluppet. Det kan ha en sammenheng med at Ditto gjør seg om til en nesten perfekt klone av andre Pokémons.

Oppdateringen inneholder også en ny bonus for den første fangsten din hver dag, i tillegg til at gyms blir blokkert for andre spillere i en liten periode etter du har slått ut den siste av vokterne der. Dette for å passe på at det er du som kan plassere en ny Pokémon der først.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3