Her er superutgaven av «GT5»!

Innholdet i Signature Edition av «Gran Turismo 5» brettes ut.

4. august 2010 13:48

Vi har allerede blitt forespeilet at det kommer to spesialutgaver av den etterlengtede PS3-bilsimulatoren «Gran Turismo 5» senere i år. En Collector’s Edition (med en prisantydning på 80 euro) og en Signature Edition som blir solgt i Europa med en veiledende pris på 180 euro. Norsk pris er enda ikke annonsert, men denne heftigste pakken kan nok fort krabbe opp mot 1500 kroner. Minst.

For en slik voksen pris lurer du sikkert på hva du får inkludert?

Sonys PlayStation-blogg har brettet ut innholdet i Signature Edition og samtidig sluppet en rekke bilder som også viser bilene du får tilgang til å laste ned via disse to spesialutgavene av «GT5».

Alt innholdet er pakket inn i en svart metallboks med GT-logo på.
Eksklusiv SLS AMG-modell med GT-logo på boksen. Bilen er i størrelsen 1:43.
En lommebok i lær, med en GT-logo preget på utsiden.
Et kort med inngangskoden til Signature Edition-konkurranse.
USB-nøkkel med Mercedes Benz-propaganda, i form av en trailer.
Nøkkelring i metall, også den med en GT-logo.
En stor coffee table-bok som inneholder bilene og miljøene fra «GT5».
En 200 sider lang bok fra bilmagasinet Apex som inneholder informasjon om de ulike bilenes særegenheter, tips til kjæreteknikker og trimming m.m..

NB! Signature Edition inneholder som nevnt en kode som gir deg tilgang til en egen konkurranse forbeholdt de som kjøper den dyreste versjonen av «Gran Turismo 5». Vinneren av denne konkurransen får faktisk en vaskeekte Mercedes AMG!

«Gran Turismo 5» har enda ikke fått en europeisk lanseringsdato, men denne får vi helt sikkert under GamesCom-spillmessen som går av stabelen i Köln om halvannen uke. Under E3 i Los Angeles ble vi fortalt at «GT5» skal ut i USA 2. november, så regn med noe tilsvarende for vår del.

Se en fersk, fartsfull trailer fra «Gran Turismo 5»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3