Her er «Slay the Spire II»

11. april 2024 00:30

(PressFire.no): Det var under kveldens «Triple-i»-presentasjon, satt sammen av en rekke indie-studioer for å vise kommende spill, at utvikler Mega Crit viste fram sitt neste spill.

«Slay the Spire» er et roguelike kortspill der du angriper med og forsvarer figuren din med kortene du har i samlingen din – og forsøker å komme deg gjennom etasjene i tårnet.

Spillet har blitt en slags kultklassiker over årene, men nå kommer det altså en oppfølger – ganske enkelt kalt «Slay the Spire II».

Det er ikke så fryktelig mye som vites ut over denne traileren, ut over at det vil være flere figurer å velge mellom (såkalte slayers), men spillet skal ut i Early Access på Steam i løpet av 2025 en gang.

Men noen skjermbilder er det å finne på spillets Steam-sider.

– Det høres korny ut, men den ekstre innsatsen dere gjorde for å rapportere feil, oversette innhold, lage lange videoer, fantastiske (lol) tier-lister og tegne snåle eller fantastiske fan-tegninger er grunnen til at vi gjør det hele igjen, skriver utviklerne og peker på fansen.

https://www.youtube.com/watch?v=krDFltgjLtE

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3