Dette er Nintendos neste mobilspill

«Fire Emblem Heroes» blir gratis å spille, og kommer om bare to uker.

19. januar 2017 12:23

(PressFire.no): Rett før midnatt norsk tid hadde Nintendo en dedikert Direct-sending som spesifikt tok for seg «Fire Emblem»-serien. Der ble det neste mobilspillet til den japanske spillgiganten vist frem for første gang.

Og det er sannelig ikke lenge til «Fire EmblemHeroes» kommer ut – bare to uker!

Spillet ser ut til å være en fullverdig «Fire Emblem»-opplevelse på mobil, der de velkjente turbaserte rutenett-kampene ser vel bevart ut også på mobilskjermen. Også stein-saks-papir-konseptet med hvilke våpentyper som er bra mot hverandre er med.

Det ser derimot ikke ut til at spillet har noen form for spiller-mot-spiller-aspekt, men heller bare en større enkeltspillerdel.

Mange kritiserte Nintendo for å ta en høy inngangssum for «Super Mario Run», der de valgte å kreve en hundrings for å låse opp hele spillet, men her blir «Heroes» gratis å spille.

Du kan derimot bruke ekte mynt på å kjøpe såkalte Orbs som brukes for å mane frem helter du kan bruke i kamp. Når du bruker disse steinene, vil du få en tilfeldig helt fra «Fire Emblems» rikholdige persongalleri.

Disse heltene vil også ha tilfeldig statistikk, som igjen representeres i antall stjerner. Du kan med andre ord treffe jackpoten og få en femstjerners moddafokka med én gang, eller slite med en tam luring.

Selv om du skulle ende opp med en dårlig helt, vil du likevel kunne få denne opp til maks-level gjennom å spille mye med han/henne. Det er heller ikke permanente dødsfall i spillet, noe serien er blitt beryktet for.

Se videoen under for mer info om spillet.

«Fire Emblem Heroes» kommer til både Android og iOS 2. februar. Også et spill basert på «Animal Crossing» skal komme til mobiler før slutten av mars.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3