Her er en større kikk på «Star Wars Outlaws»

10. juni 2024 22:15

(PressFire.no): 30. august er det duket for enda et «Star Wars»-spill, når «Outlaws» lanseres til Xbox, PlayStation og PC.

I den etter hvert så typiske dusørjeger-rollen spilleren inntar finner vi Kay Vess, en slags kvinnelig Han Solo som både skyter først, sist og fryktelig mye - og kan fly romskip skikkelig bra.

Spillet er satt etter kampen på Hoth (altså mellom «The Empire Strikes Back» og «Return of the Jedi») og er et åpen-verden-spill som minner mer om «Uncharted» enn «Jedi»-spillene.

Ubisoft har lagt ut både et kort overblikk over spillet og en lengre gameplay-video her:

https://www.youtube.com/watch?v=Kwo41nUwyeo

I den lengre gameplay-videoen får  vi blant annet se hvordan det hele ser ut når du flyr rundt i verdensrommet (og hvordan slåssing ser ut der) - uten at det imponerer fryktelig etter å ha spilt «Star Wars Squadrons».

Det kanskje største trekkplasteret er de store områdene du kan reise til og rollegalleriet der, med turer innom Tatooine, Akiva, Kijimi og månen til Toshara - og kjente fjes å møte.

Eller kjent lubb, for Jabba er selvfølgelig med.

Vess, som alltid stuper inn med hodet først når en dusør kan hentes, vikles inn i en jobb som gjør henne til en av galaksens mest etterlyste.

https://www.youtube.com/watch?v=QP_wXv2ErgI

Sammen med kjæledyret Nix (som kan brukes til å avlede eller angripe) må hun både snike og skyte og hacke og eksplodere seg gjennom en mengde stormtroopere og andre klassiske fiender - gjerne alt innenfor kort tid om en lengre teaser fra Ubisoft vi fikk se skal tolkes riktig.

De nydelige omgivelsene i byene og den generelle størrelsen på planetene imponerer, men det virker ikke som om Ubisoft forsøker å finne opp hjulet på nytt her. Men det er kanskje heller ikke nødvendig?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3