Her er det neste spillet fra «No Man's Sky»-skaperne

8. desember 2023 05:06

(PressFire.no): Under nattas Game Awards-seremoni kom ingen ringere enn Sean Murray ut på scenen for å fortelle Hello Games' neste spill.

«No Man's Sky»-studioet har de siste fem årene jobbet på et spill som heter «Light No Fire», et åpen-verden-spill satt til en planet som har «ekte» størrelse.

Murray kunne fortelle at dette er et spill som er mer ambisiøst enn «No Man's Sky», der du skal kunne stå på fjelltopper milevis høyt opp og se ned på elver og skoger.

– Here we go again, kunne Game Awards-general Geoff Keighley utbryte, til stor latter fra salen. Murray har blitt kjent for å ta litt for voldsomt i når han forteller om spillene sine.

Alle spillere skal visstnok eksistere på denne samme planeten, og du skal kunne reise hvor som helst. I traileren under får vi se en rekke områder som virker å være en blanding av prosedyrisk generert og håndlagd innhold.

Nettsiden til spillet beskriver det slik: «Light No Fire er et spill som handler om eventyr, bygging, overlevelse og utforskning. Spillet utspiller seg på en fantasi-planet på størrelse med jorden og kombinerer dybden til et rollespill med friheten til en overlevelsessandkasse».

Det skal sies at lovnaden om en diger delt opplevelse var en som Murray også fortalte om «No Man's Sky», så det kan være greit å holde saltbøssen klar her – men samtidig har Hello Games greid å snu det som var en katastrofal lansering av det spillet til noe som nå er svært godt likt.

Ingen dato eller plattformer enda.

https://www.youtube.com/watch?v=jKQem4Z6ioQ

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3