Hele «Crysis»-trilogien pusses opp denne høsten

Samlepakke på vei.

1. juni 2021 22:02

​(PressFire.no): I fjor kom den oppussede utgaven av «Crysis 1» ut til både pc og konsoll, og var i grunn en alright oppdatering på det gamle skytespillet som smeltet datamaskiner i 2007.

Nå varsler Crytek og utviklerne i Saber Interactive at de også skal gjøre det samme med de to andre spillene i serien og klaske de tre sammen i én samlepakke kalt «Crysis Remastered Trilogy».

Utgivelsen kommer en gang til høsten, men datoen er ikke spikret helt enda. Spillsamlingen vil komme til PlayStation 4, Xbox One, PC og Switch – og «kjøre bedre» på PS5 og Series X.

Skal vi ta den forrige oppussingen som utgangspunkt kan vi forvente bedre teksturer, ray-tracing, bedre lysteknologi og andre forbedringer.

Her er en trailer:

<iframe width="100%" height="400px" src="https://www.youtube.com/embed/_b0csk7IdJw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3