George R. R. Martin hinter om «Elden Ring»-film

1. juli 2024 07:49

(PressFire.no): Forfatter George R. R. Martin står bak kjente bøker som «A Song of Fire and Ice»-serien (som TV-serien «Game of Thrones» er basert på), og skreiv for noen år siden bakgrunnshistorien som «Elden Ring» er bygget på.

For det skriveriet vant han og spillregissør Hidetaka Miyazaki for en måneds tid siden en Nebula Award fra SFWA (Science Fiction & Fantasy Writers Association) – og han har i den forbindelse lagt ut en ny bloggpost på hjemmesiden sin.

Der skryter han (nok en gang) av arbeidet Miyazaki og utviklerne i FromSoftware, og sier at prisen hører hjemme i Japan.

–Takk til SFWA, til alle medlemmene som stemte på meg, til alle medlemmene som ikke gjorde det, og til Hidetaka Miyazake og hans utrolige team i From Software, som gjorde «Elden Ring» til det mest solgte (og beste) spillet i verden i 2022, skriver Martin.

Men så plumper det plutselig ut ikke-full-så-kryptiske hint om at «Elden Ring» skal bli en tv-serie eller film.

– Åh, og om de ryktene du kanskje har hørt om en spillefilm eller tv-serie basert på «Elden Ring»... Jeg har ingenting å si om det. 

– Ikke et ord, nei, ikke en ting, jeg vet ingenting, du har ikke hørt et pip fra meg, hm hm hm... Hvilket rykte?

Han er ikke den eneste som prater om det, dog.

I et intervju med The Guardian forteller Hidetaka Miyazaki selv at han ikke vil stå i veien dersom noen lager en film basert på spillet, men at han selv ikke ønsker å være involvert.

– Jeg ser ingen grunn til å nekte en annen framstilling av Elden Ring, for eksempel en film, forteller han til avisen.

– Men jeg tror ikke jeg eller FromSoftware har kunnskapen, eller evnen, til å produsere noe i et annet medium. Så det er der en veldig sterk partner ville kommet inn i bildet.

– Vi hadde måtte bygget opp mye tillit og enighet om hva det er vi prøver å oppnå, men interessen er helt klart til stede.

«Elden Ring» har solgt mer enn 25 millioner eksemplarer siden lanseringen for drøye to år siden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3