GameCube- og Wii-emulatoren «Dolphin» kommer til Steam

28. mars 2023 15:15

(PressFire.no): En av de beste emulatorene som finnes, og som har vært under utvikling i 20 år i år, lanseres snart på Steam.

«Dolphin» kommer på Valves plattform i løpet av andre kvartal i år.

– Dette er din billett til nostalgi dersom du ønsker å oppleve klassikerne fra Nintendos kube-formede eller bevegelsesstyrte konsoller, skriver utviklerne på Steam-sidene.

– Returner til tiden før mikrotransaksjoner og spill et mangfoldig bibliotek på flere tusen spill som ble lansert på disse konsollene over 15 år.

Denne nylanseringen vil få støtte for skylagring over Steam, i tillegg til sine vanlige oppgraderinger av de gamle spillene til 4K-oppløsninger, høyere oppdateringsfrekvenser og mulighet for å bytte ut teksturer og modeller.

Emulatorer er i utgangspunktet helt lovlige, men spillere må selv stå for overføringen av spillene de eier for å være på riktig side av loven – å bare laste ned «rippede» spill er ikke lov.

– Dette er bare et verktøy til å kjøre kopier av spill som er skaffet på lovlig vis. Når du har dumpet kopier av spillene dine til et kompatibelt format, så kan du starte dem direkte i emulatoren, skriver utviklerne.​

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3