Fra september inkluderes skyspilling i Xbox Game Pass

Helt uten ekstra kostnad.

16. juli 2020 18:18

(PressFire.no): Det var i fjor at Microsoft slapp bomben om at deres skyspillingstjeneste xCloud kommer til å bli inkludert i Xbox Game Pass – helt uten ekstra kostnad.

I ettertid har de testet tjenesten, men kan nå fortelle at den blir inkludert i abonnementet fra september av. For land som er inkludert i utrullingen.

Det er Xbox-general Phil Spencer selv som kan avsløre dette i et lengre innlegg om satsingen videre.

Han trekker fram kommende «Halo Infinite» og forklarer at man på lansering også vil kunne spille det på mobiltelefoner og nettbrett – på tvers av plattformene.

- Med skyspilling via Game Pass Ultimate vil du være i stand til å spille over hundre Xbox Game Pass-titler på mobiltelefon eller nettbrett.

Man vil også kunne fortsette spillet sitt på mobiltelefon eller nettbrett, siden lagringen og progresjonen vil lagres i skyen.

Spencer påpeker også at alle titler fra Xbox Game Studios vil inkluderes i Xbox Game Pass-abonnementet.

Til sammenligning koster PlayStation Now rundt 95 kroner måneden eller 595 kroner i året, mens Google Stadia koster 99 kroner måenden - der må du riktignok i utgangspunktet kjøpe spillene utenom selve strømmeabonnementet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3