Folk har begynt å kaste Nintendo-kontrollere i TV-ene sine igjen

Party like it's 2006.

3. mai 2022 14:30

(PressFire.no): Det måtte jo egentlig bare skje.

Da Nintendo ga ut Wii og det medfølgende «Wii Sports» for 16 år siden (grøss!), var det ikke mange som hadde prøvd de nye bevegelseskontrollerne før. Selv om det fulgte med stropper for å sikre at kontrolleren holdt seg i hånda, gikk det som det måtte:

Og nå er vi altså så langt unna denne lanseringen at en helt ny generasjon med folk også må lære på den vanskelige måten.

Sist fredag lanserte Nintendo en slags oppfølger i «Switch Sports», som lar deg spille en håndfull sportsspill (som bowling, tennis og fotball) med bevegelsessensorene i Joy-Con-kontrollerne.

Det gikk ikke lang tid før historien gjentok seg selv.

Twitch-streamer 63man viste det hele live for verden da han for åpent kamera lempet kontrolleren sin inn i TV-en – som knuste.

På Reddit kunne også bruker Equivalent_Actuary_6, fortelle at han hadde slått i stykker TV-en sin, og oppfordret alle til å ta lærdom av uhellet hans.

Annet utstyr har også tatt kveld, der Dashiegames like greit slo i stykker mikrofonen sin, mens Linklight Too ganske enkelt ødela kontrolleren sin ved å først slå ned mikrofonstativet sitt og så kaste den i veggen.

Som han selv sa to minutter før dette, da spillet minnet om å feste kontrolleren med stroppen:

– Stropp? Ingen har tid til sånt.

Vi regner med at utallige like historier kommer de neste ukene. Husk det man lærte på ungdomsskolen folkens: Bruk beskyttelse!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3