«Five Nights at Freddies»-skaperen gir seg etter kontroversielle donasjoner

Ble hengt ut etter å ha gitt penger til republikanske politikere i USA.

18. juni 2021 11:58

(PressFire.no): «Five Nights at Freddies» er en skrekkspillserie som ble svært populær blant streamere og YouTubere, mye fordi de inneholder store mengder jump scares.

Etter hvert har serien blitt hakket mer raffinert, og de siste syv årene har utvikler Scott Cawton gitt ut en rekke spill i serien – som også skal få sin egen film snart.

Nå varsler Cawton at han trekker seg fra spillserien sin og at han heller ønsker å lage småspill til barna sine og kanskje et rollespill.

Klikk for større.

Dette skjer bare dager etter at det kom fram at Cawton hadde gitt penger til en rekke politikere i det republikanske partiet i USA, inkludert daværende president Donald Trump og senator Mitch McConnell.

I sosiale medier viste fansen avsky mot det de mente var finansiering av politikere som var mot LGBTQ+-rettigheter og selvbestemt abort. Cawton responderte med at han ikke ville beklage sine politiske bidrag, og forklarte at selv om det fantes kandidater som var mer inkluderende ovenfor disse gruppene, mente han at disse politikerne helhetlig ville være et bedre alternativ.

- Men folk vil ikke diskutere dette. De vil ha uendelig med beklagelser og at jeg legger meg flat. De vil ikke få noen av delene, skriver han.

I sin avskjedsmelding nevner derimot ikke Cawton noe om at dette var en grunn til å legge opp, men sier han har opplevd støtte fra alle kanter.0

«Five Nights at Freddies»-serien vil etter hvert få en ny utvikler, melder Cawton.​

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3