Er disse uskarpe bildene en remake av «Silent Hill 2»?

Bilder lekket på nett.

5. september 2022 21:03

(PressFire.no): I sosiale medier svirrer det i disse dager noen bilder av det som skal være en intern pitch til Sony rundt lanseringen av en remake av Konamis «Silent Hill 2».

Remaken skal visstnok produseres av Bloober Team, som tidligere lagde skrekkspillett «The Medium» – som hadde en ganske lik «todelt» verden som «Silent Hill»-spillene.

Som vi ser i de angivelig lekkede dokumentene, skal «Silent Hill 2 Remake» være et slags startskudd for serien igjen, som skal kulminere i både en ny oppfølger i «Silent Hill 5» og en rekke mindre spill basert på serien.

Disse skal lages av forskjellige indie-utviklere og ha Annapurna Interactive som utgiver.

Industri-insider Dusk Golem, som tidligere har servert nyheter om en rekke andre skrekkspill og avslørt blant annet  flere «Resident Evil»-spill, forklarer på spillforumet Resetera at dokumentene er relle, men at dette er en svært tidlig pitch.

Noen blurry bilder av spillet er også å finne i dokumentet, men utgaven som er under utvikling ligner neppe på diss​e.

Dusk Golem sier han har kilder på at flere som jobbet med original-spillet er involvert i utviklingen av remaken. Det henger også sammen med at Bloober tok kontakt med Masahiro Ito for et samarbeid. Ito sto bak konseptskisser og monsterdesign i de originale spillene.

«Silent Hill»-komponist Akira Yamaoka lagde også musikken i Bloober Teams «The Medium»

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3