Endrer «Gran Turismo 7» etter massiv klagestorm

– Vi vet dette ikke er «Gran Turismo»-opplevelsen dere forventet.

28. mars 2022 14:30

(PressFire.no): Det ble dårlig stemning blant fansen da Sony og utvikler Polyphony Digital oppdaterte «Gran Turismo 7» før helga.

Ikke bare var spillet nede i et døgn, og følgelig ikke var spillbart fordi det krever at man er på nett, men samtidig ble en rekke belønninger i spillet endret – øyensynlig bare for å dytte folk mot det å bruke ekte penger.

Nå snur utviklerne på hælen, og i en lengre bloggpost forklarer regissør Kazunori Yamauchi at de har dummet seg ut.

Han varsler nå en snarlig endring i belønningene igjen, og beklager til fansen.

– Jeg vil beklage for frustrasjonen og forvirringen som kom forrige uke med oppdateringene våre, som resulterte ikke bare i at serverne gikk ned, men at det kom endringer i økonomien i spillet uten en god forklaring.

Som plaster på såret får alle én million credits å bruke i spillet før endri​ngene trer i kraft i starten av april. Disse endringene skal inkludere langt større utbetalinger i løpene du gjør, både på nett og offline. 

Yamauchi forklarer også at de jobber med mer innhold i spillet, inkludert 24-timersløp, muligheten til å selge biler og flere eventer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3