Dobler antallet baner i «Mario Kart 8 Deluxe»

Seks runder med DLC-pakker til det populære racingspillet er på vei.

10. februar 2022 00:53

​(PressFire.no): Nintendo har annonsert at de skal utvide «Mario Kart 8 Deluxe» til Switch med en rekke nye nedlastbare baner.

Det er ikke småtterier det er snakk om heller: Hele 48 nye baner skal inn, og alle er hentet fra de andre banene i serien. Det er en dobling av dagens antall.

Grafikken har blitt oppgradert til Switch-æraen, og her skal det komme baner fra både SNES, N64, GameCube, Wii, DS, 3DS og mobilspillet.

Banene skal lanseres i pakker på åtte spill hver ut neste år, der den første vil komme 18. mars. Denne inkluderer Coconut Mall (Wii), Choco Mountain (N64), Tokyo Blur (Tour), Sky Garden (GBA), Toad Circuit (3DS), Shroom Ridge (DS), Ninja Hideaway (Tour) og Paris Promenade (Tour).

Prisen blir 25 euro (rundt 250-lappen her hjemme, vil vi tro) for alle sammen – men har du premium-utgaven av Switch Online-abonnementet (den som også har Nintendo 64-spill) er banene inkludert.

«Mario Kart 8» har for lengst blitt det mest populære spillet i serien, og passerte nylig 51 millioner solgte eksemplarer.

Det kan virke som at det er en stund til «Mario Kart 9» kommer, med andre ord.

https://www.youtube.com/watch?v=1uZDbDoDAq4

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3