Lag graffiti til «Crackdown 2»

Utviklerne bak «Crackdown 2» inviterer kreative sjeler til å tegne seg til en plass i spillet som er ventet til neste år.

25. november 2009 12:40

Ruffian Games, som holder på med utviklingen av «Crackdown 2», har sparket i gang en konkurranse der de inviterer kreative hoder til å tegne seg en plass i selve spillet.

Vinnertegningene blir nemlig graffiti i oppfølgeren som slippes eksklusivt på Xbox 360 i 2010, og i tillegg blir bidragene kreditert i spillet.

Se også: Ferske skjermbilder fra «Crackdown 2».
Les også:
«Crackdown»

-sjef kritiserer Microsoft.

Mer informasjon om konkurransen, samt noen retningslinjer, finner du på Ruffian Games sine hjemmesider. Frist for å sende inn bidrag er 9. desember. De utvalgte blir annonsert påfølgende uke.

BIDRA TIL «CRACKDOWN 2»

Graffitikonkurransen er initiert for å lage en troverdig ramme i spillmiljøet.

Pacific City, som spillbyen heter, har nemlig forfalt i løpet av de ti årene som har gått siden handlingen i det første spillet.

Da er skriblerier, gatekunst og tagging viktig rent visuelt, skriver utviklerne på konkurransesiden.

Spillet ble vist frem under Tokyo Game Show i høst.

Du kan lese mer om hvilken retning Ruffian har tatt til oppfølgeren her.

Det som er helt sikkert er at «Crackdown 2» blir langt mørkere enn forgjengeren, som kom ut i 2007. Pacific City har blitt angrepet av et mystisk virus siden sist.

Resultatet er at Freaks, mutanter, skaper plenty av hodebry etter mørkets frembrudd. Utviklerne fokuserer dermed på å lage en variert spillopplevelse.

- På dagtid kommer det til å være et element hvor ting er kontrollert av The Cell og du slåss mot dem.

- Så, når natta faller på, kommer Freaks ut i gatene og du kommer til å oppleve noen temmelig ville kamper mot dem. Dette er måten vi prøver å skape en slags lys-mørke-kontrast, fortalte James Cope, produsent i Ruffian til Eurogamer som fikk demonstrert spillet under TGS.

Utviklerne bak spillet viser frem «Crackdown 2» (video i to deler):


Del 2 av gjennomgangen fra Ruffian Games (TGS 09):


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3