«Diablo»-fans er rasende

Slakter mobilspillavsløringen.

3. november 2018 13:09

(PressFire.no): Det var på forhånd meldt at «Diablo» kom til å få spesielt oppmerksomhet under årets Blizzacon, men det svært mange som ble skuffet da Blizzard annonserte et nytt spill i serien for mobiltelefoner.

Annonseringen ble møtt av pipekonsert fra salen og under paneldebatten ble det blant annet spurt om det var en forsinket aprilsnarr.

En annen bemerker at det nye mobilspillet har funksjoner som «Diablo 3»-spillerne har etterspurt i lang tid, og spør derfor om spillet i det minste vil komme til pc.

Når regissøren bak spillet påpeker at det kun er ment for mobiltelefoner og nettbrett blir han møtt med pipekonsert fra salen.

Teamet responderer med å spørre Blizzcon-deltagerne om de ikke har mobiltelefoner.

I skrivende stund har også en av trailerne, som sannsynligvis er åpningssekvensen for spillet, mottatt 180 000 tommel ned-stemmer på Youtube og kun 6 200 tommel opp-stemmer.

De skal også ha lastet opp traileren på ny og ikke oppført den i YouTube-lista – sannsynligvis for bruk på egne nettsider – der har de nå fått 36 000 tommel ned-stemmer og kun 401 stemmer med tommel opp.

Kommentarfeltet er i tillegg fylt med rasende skuffede fans og Blizzard skal angivelig også ha begynt å slette kommentarer under videoen.

Blizzard Entertainment har foreløpig ikke kommentert den negative responsen. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3