Dette må du vite før du overfører «GTA V»-profilen din til de nye konsollene

Oppusset utgave ute til PS5 og Xbox Series X/S nå.

15. mars 2022 13:37

(PressFire.no): «Grand Theft Auto V» er endelig blitt lansert i en oppusset utgave til Xbox Series S/X og PlayStation 5.

Det har vært lite info fra Rockstar om hva som faktisk er oppgradert her, og skal vi tolk responsen etter lanseringen er det lunkent nytt: I mange tilfeller virker det å være en litt slappere utgave enn den vi allerede hadde på PC.

Å spille i 60 bilder i sekundet er nok likevel hyggelig for de som hadde spillet på forrige generasjons maskinvare, men ikke forvent en stor oppgradering i det visuelle, med andre ord.

Det sagt, så kan man nå migrere lagringen sin fra de gamle konsollene over på de nye – det spiller ingen rolle om du spilte på PlayStation 4 og vil over på Xbox Series X eller fra Xbox One til PS5 – men det er et par ting som er verd å ha i bakhodet:

For det første så mister du den originale profilen din. Det vil si at online-profilen du hadde på maskina du overfører fra vil forsvinne. Du kan med andre ord ikke lenger spille videre på de gamle konsollene.

Det er kanskje ikke et så stort problem for de fleste, men husk at man ikke kan spille på kryss av generasjonene. Det vil si at du ikke kan spille fra PS5-konsollen din med venner som bare har PS4-versjonen.

Det er heller ingen måte å flytte profilen tilbake på etter den er overført. Du kan heller ikke flytte profilen fra konsollene over til PC, eller motsatt.

Til sist er det énspillerdelen – her vil du kunne overføre lagringen, men disse vil ikke synkroniseres etter dette.​

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3