«Detective Pikachu»-regissør lager «Beyond Good & Evil»-film for Netflix

1. august 2020 09:27

(PressFire.no): Det er The Hollywood Reporter som kan avsløre at Rob Letterman har signert en avtale med Ubisoft og Netflix om å filmatisere kultspillet fra Ubisoft og «Rayman»-skaperen Michel Ancel.

Letterman sto bak både «Goosebumps» og suksessen «Detective Pikachu», hvor Ryan Raynolds hadde stemmen som «Pokémon»-figuren Pikachu.

Foreløpig er det lite detaljer om handlingen og hva den vil basere seg på, men det er sannsynlig at den vil være koblet til den kommende oppfølgeren. Den bli angivelig også halvveis animert.

I «Beyond Good & Evil» fra 2003 tok man rollen som fotojournalisten Jade som tar del i en motstandsbevegelse på planeten Hillys.

Det nye spillet tas handlingen ut i verdensrommet og man skal kunne reise mellom mange forskjellige planeter.

«Detective Pikachu» ble en stor kassasuksess med over 429 millioner dollar i omsetning på kino og er dermed en av de største filmsuksessene basert på spill noensinne.

Også «Goosebumps»-filmen med Jack Black i hovedrollen, som er basert på bøkene og barnetv-seriene, blir ansett som en sukess.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3