Det tok bare tre uker før «Elden Ring» ble rundet uten å bli truffet av fiender en eneste gang

Og noen har greid de første bossene ved å spille på bananer.

14. mars 2022 13:24

(PressFire.no): Det måtte jo bare skje…

From Software-spillene har lenge gått for å være noen av de vanskeligste spillene som finnes – hvilket selvfølgelig betyr at noen har gått inn for å ikke bare slå de, men ydmyke spillene helt i prosessen.

En av de mer brutale speedrun-kategorier går ut på å runde ikke bare ett av spillene uten å bli truffet av fiender en eneste gang, men ALLE spillene i «Soulsborne»-sjangeren.

Det vil si «Demon’s Souls», «Dark Souls», «Dark Souls 2», «Dark Souls 3», «Bloodborne» og «Sekiro».

På rad.

Men det stopper ikke der, for dette har så blitt gjort enda vanskeligere med den obskøne kategorien «SL1», som krever at alle spillene spilles uten noen form for oppgraderinger, der spilleren må holde seg på level 1 gjennom alle spillene – igjen, uten å ta noen skade.

Blir spilleren truffet én gang av en hvilken som helst fiende, må alle spillene spilles om igjen.

Streamer Dinossindgeil greide bragden i desember 2021.

«Elden Ring» neste

Det var dermed bare et spørsmål om tid før noen forsøkte det samme med «Elden Ring», og i helga greide to speedrunnere å fullføre spillet i den såkalte «Any % No-Hit»-kategorien.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">❤️🔥WORLD&#39;S FIRST - ELDEN RING - NO HIT RUN ❤️🔥<br><br>No puedo estar más contento por lo que hemos logrado. He disfrutado una barbaridad ruteando de 0 la No-Hit de Elden Ring. Ha sido una experiencia realmente única.<br><br>Os dejo por aquí la run 👇👇👇<a href="https://t.co/ZSnzzsg2SL">https://t.co/ZSnzzsg2SL</a></p>&mdash; BushidoYu (@BushidoMeiyo) <a href="https://twitter.com/BushidoMeiyo/status/1503114513498918914?ref_src=twsrc%5Etfw">March 13, 2022</a></blockquote>

Først ute var spanske Bushido som fikk det til tidlig på søndagsmorgenen og dermed var den første i verden til å greie det – før GinoMachino greide det samme bare noen få timer etter.

Dermed er det bevist at det er mulig, noe som legger til rette for å inkorporere dette i den salige balletten nevnt over.

Altså å runde SYV av de vanskeligste spillene som finnes på rad uten å bli truffet, og uten å gå opp i nivå.

Kontroll-utfordringer

Også det å slå «Dark Souls» med merkelige kontrollere har blitt en greie, der folk har rundet spillene med dansematter, «Guitar Hero»-gitarer og «Ring Fit»-kontrollere.

Sist ute er det nye «Elden Ring» som er i ferd med å også slås på denne måten. Denne gangen er det streamer Super Louis 64 som har kommet godt i gang med å runde spillet med bananer.

Ved å dytte inn elektroder i bananene og så koble disse til et eget kretskort simulerer han en PlayStation-kontroller. Å klemme på bananene er koblet til knappene på kontrolleren.

– Dette er kjempesnålt, og det lukter skikkelig dårlig, forklarer Louis i videoen sin.

Elleve bananer måtte til (selv om han trenger 24 for å få til en hel kontroller), noe som gjør at det blir mange håndbevegelser.

Men som Louis viser, så er det bare en tilvenningssak. Spillets «første» storboss, Godrick, ble for pysete for bananspillingen.

Det hører med til historien at han også har rundet hele «Dark Souls 3» med samme oppsett. Som en av vår tids største samtidskunstnere en gang sa det: «B-A-N-A-N-A-S».

https://www.youtube.com/watch?v=IEdn9bc85pA

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3