«Death Stranding: Director's Cut» kommer i september

Her er det som er nytt.

9. juli 2021 04:39

(PressFire.no): Kojima Studios har vist litt mer av hva vi kan forvente av «Death Stranding: Director's Cut», som legger til mer innhold og stæsj på PS5.

Rent teknisk får spillet nå to grafikkmoduser: Den ene gir 60 bilder i sekundet og oppskalert 4K-oppløsning, mens den andre låser seg til native 4K. Spillet vil også støtte ultrabrede skjermer på PS5.

Mer interessant er nok det ekstra innholdet, som både legger til mye nytt utstyr, nye kjøretøy og nye våpen, men også mer historieinnhold (som utviklerne ikke ønsker å dele så mye av nå).

Det ekstra innholdet blir spredt rundt i verdenen og må oppdages, og i traileren ser vi blant annet muligheten til å skyte seg gjennom en shooting range og kjøre om kapp med biler.

En egen kompisrobot som kan hjelpe til med både å bære flere pakker (eller bære deg) er også med, og en diger katapult kan skyte pakker over lange distanser.​

Eier du spillet på PS4 vil du kunne oppgradere til denne versjonen for drøye hundringsen. Lagringsfilen fra PS4-versjonen blir med over.

Utgivelsen vil komme 24. september til PS5. Ingen PC-versjon er annonsert enda.

https://www.youtube.com/watch?v=6tgsz7WbidU

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3