CD Projekt annonserte hele fem nye «The Witcher»-spill

Inkludert en splitter ny trilogi.

4. oktober 2022 21:48

(PressFire.no): Det var under et investormøte at det polske utviklerstudioet CD Projekt RED annonserte planene for å gi ut hele fem nye spill i «The Witcher»-serien.

Tre av de fem spillene inngår i Project Polaris, som er en helt ny trilogi i serien. Disse tre spillene lages av CD Projekt RED og er i pre-produksjonsfasen. Spillene skal alle komme ut i løpet av seks år fra det første spillet er ferdig.

Utviklerne jobber nå med verktøy som skal gjøre dette mulig.

De tre spillene skal ifølge utviklerne bygge videre på «arven fra The Witcher III».​

Et nytt spill er også på vei fra The Molasses Flood, et amerikansk utviklerstudio som CD Projekt kjøpte i fjor, med backing fra CD Projekt RED. Spillet heter så langt Project Sirius og har rundt 60 utviklere som jobber på det. Også dette er bare i pre-produksjon enda, men spillet skal ha en flerspillerkomponent ved seg.

– Dette spillet skiller seg fra andre produksjoner i det at det sikter på en bredere målgruppe, sier studiosjef Adam Kicinski.

Utviklerne omtaler spillet som et «innovativt» grep for serien som skal fortelle en uforglemmelig historie.

Det siste av spillene har prosjektnavnet Canis Majoris, og skal være et énspiller åpen-verden RPG satt til «The Witcher»-universet som utvikles av et tredjepartsstudio bestående av tidligere ansatte som jobbet på «The Witcher»

Sånn på siden så forklarte også selskapet at de planlegger å slippe «The Witcher III» til PS5 og Xbox Series S/X i løpet av året.​

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3