Cate Blanchett bekreftet for «Borderlands»-filmen

Tar rollen som Lilith.

29. mai 2020 13:14

(PressFire.no): Det er Entertainment Weekly som kan avsløre at Oscar-vinner Cate Blanchett har signert for rollen som Lilith i filmen basert på «Borderlands»-spillene.

Det er «Hostel»-regissør Eli Roth som regien og de to har samarbeidet på «The House with a Clock In its Walls», hvor Blanchett hadde rollen som Florence Zimmerman.

- Jeg er så heldig som har den fantastiske Cate Blanchett i «Borderlands». Vi hadde et fantastisk samarbeid sammen på «The House with a Clock In its Walls», og jeg tror ikke det finnes noe hun ikke kan gjøre, sier Roth i en uttalelse.

Det hører også med til historien at det er Craig Mazin, som var med å skapte «Chernobyl»-serien for HBO og skriver «The Last of US»-serien, som står bak manuset.

Foreløpig er det usikkert når produksjonen starter, men den var planlagt for senere på året. Den pågående pandemien har imidlertid påvirket en rekke film- og tv-produksjoner – inkludert den pågående produksjonen Blanchett holder på med (Guillermo del Toro sin «Nightmare Alley».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3