Avviser «Zelda»-film

Studiosjef bak «Mario»-filmen skjønner ikke hvor ryktene kommer fra.

19. juni 2023 16:09

​(PressFire.no): De siste ukene har det svirret rykter om at Illumination, filmstudioet som nylig ga ut «Super Mario»-filmen, var i gang med produksjonen av en film satt til «Zelda»-universet.

Det hjalp ikke at serie-vaktmester Eiji Aonuma fortalte at han var «interessert» i å få en «Zelda»-film i et nylig intervju med Polygon, selv om han sa at det ikke var nok til at det ville skje.

Men nå går sjefen i Illumination, Chris Meledandri, ut og sier han ikke skjønner hvor disse ryktene kommer fra. Meledandri har etter «Mario»-suksessen blitt invitert til å sitte i styret til Nintendo, og jobber dermed tett med det japanske spillselskapet.

– Jeg forstår hvordan folk kan trekke slutninger om alt mulig rart etter at vi hadde en flott opplevelse med å jobbe sammen, sier Meledandri til TheWrap i et intervju i forbindelse med utgivelsen av filmen «Migration»

– Forholdet mitt til Nintendo inkluderer nå at jeg sitter i styret, så jeg skjønner at folk trekker slutninger. Men når det kommer til spesifikke detaljer, så er dette («Zelda»-filmen) bare noe jeg har hørt rapporter (fra media) om. 

– Jeg ser slike rapporter hver uke, og forrige uke var det «Zelda», skyter «Migration»-regissør Benjamin Renner inn.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3