Avslørte Norman Reedus «Death Stranding 2»?

Sier han jobber med en oppfølger.

20. mai 2022 17:34

(PressFire.no): Det er til kulturblekka LEO at skuespiller Norman Reedus forklarer at han akkurat har startet med innspillingen av en oppfølger til Hideo Kojimas «Death Stranding».

I et intervju sier han rett fram at de jobber med et spill nummer to:

– Vi startet akkurat på den neste utgaven, forklarer Reedus da spillet kommer opp i et spørsmål. Han utdyper også hvordan han fikk rollen i spillet.

–Guillermo Del Toro, som ga meg min første filmrolle, ringte meg og sa 'Hei, det er en fyr som heter Hideo Kojima. Han kommer til å ringe deg. Bare si ja'. Så jeg sa 'Hva mener du "bare si ja"?'. Han svarte 'Slutt å vær et rasshøl, bare si ja'.

– Så var jeg i San Diego og Hideo kom med en stor gruppe mennesker. Han viste meg det han jobbet med på et spill kalt «Silent Hill», og jeg ble helt blåst av banen av det han viste.​

«Silent Hills», som spillet skulle hete, ble aldri fullført. Kojima skilte lag med utgiver Konami, men tok med seg Reedus inn i sitt neste prosjekt.

– Det tok meg kanskje to-tre år å gjøre ferdig alle MoCap-øktene (der man tar opp bevegelser og skuespillet, journ. anm) og alt sånt. Det er veldig mye arbeid. Og så kom spillet ut og vant en hel drøss med priser og var en stor greie. Så vi har akkurat startet del to av det.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3