Annonserte «Yakuza 8» og to spinoff-spill

Og serien skifter navn?

14. september 2022 17:07

​(PressFire.no): Tre nye spill i «Yakuza»-serien er på vei, kan Sega avsløre.

De tre spillene heter «Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name», «Like a Dragon: Ishin» og «Like a Dragon 8». Sistnevnte er ganske enkelt «Yakuza 8»

Sega har tydeligvis bestemt seg for å gjøre navnene i serien så vanskelig som mulig å følge med på – men det virker som om hele «Yakuza»-serien nå har skiftet navn i vestlige strøk til «Like a Dragon». Som forøvrig er den direkte oversettelsen fra det japanske navnet Ryū ga Gotoku (龍が如く).

«Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name» er et spill som plasserer seg historiemessig mellom «Yakuza 6: The Song of Life» og «Like a Dragon 8» – som altså er «Yakuza 8».

Spillet kommer til neste år en gang (ingen nærmere dato er gitt), og følger hovedperson Kiryus perspektiv på det som skjedde i «Yakuza 6» og etter. Her er traileren:

https://www.youtube.com/watch?v=Fxkn-dcy01k


«Like a Dragon 8» kommer derimot ikke før i 2024, og skal følge både Ichiban og Kiryu. 

Spillet skal også bruke det RPG-lignende turbaserte kampsystemet som først ble introdusert i det forrige spillet i serien.

Her er teaseren til det:

https://www.youtube.com/watch?v=AJhqN7R_oAg


Til slutt har vi «Like a Dragon: Ishin», som skiller seg litt fra resten av serien.

Spillet kom opprinnelig ut til PS3 og PS4 i 2014, og da bare i Japan, men pusses nå helt opp. Spillet er satt til 1867, til sent i Edo-perioden i Japan, hvor hovedperson Sakamoto Ryoma dømmes til døden for å ha forulempet en samurai-kriger.

Lansering er i februar neste år.

https://www.youtube.com/watch?v=iWCjnYx7Ytc


Alle tre spillene kommer til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X og PC (Steam).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3