«ZombiU2» kan bli virkelighet

- Jobber hardt med en prototyp, røper Ubisoft.

14. mai 2013 14:27

(PressFire.no): Et av de virkelig innovative og velsmurte Wii U-lanseringsspillene, «ZombiU», kan få en frådende oppfølger.

Det røper Ubisofts ansvarlige i avdelingen for de hjernedøde.

Spillsjef Jean-Phillipe Caro avslører at Ubisoft Montpellier allerede har begynt å meisle ut idéer til et nytt «ZombiU».

- Takk for interessen rundt spillet, åpner han på sin Twitter.

- Teamet vårt jobber hardt med en prototyp. Det er for tidlig å si noe mer enn det, skriver Caro.

- Nytenkende, rått og skummelt

«ZombiU» er et av de Wii U-spillene som best klarer å bruke GamePad-en på fornuftig vis: Her legges kart, statistikk og innholdet i ryggsekken din fra skjermen på denne kontrolleren.

Noen ganger må du også «scanne», eller sende ut et ping på sensoren, for å se hvor nærmeste zombie befinner seg gjemt i de mange mørke korridorene.

Vår anmelder lot seg fengsle av «ZombiU», som han blant annet omtalte som: «Nytenkende, rått, skummelt og beinhardt – det er mer enn jeg hadde håpet på fra et lanseringsspill»!

Drømmer om samarbeidsdel

I PressFire-redaksjonen har vi allerede lekt med noen navneforslag til en slik oppfølger. «ZombiU2» – muligens med Bono og The Edge på jakt etter zombier – er det mest tullete, men likevel en ganske pirrende og fristende tanke?

Utviklerne selv har kanskje allerede lagt igjen noen hint til hva de ønsker å få til i et nytt ZombiU-spill. I et intervju med NintendoWorldReport i januar i år, sa produsent Guillaume Brunier at de på grunn av tidspress måtte slakte en planlagt samarbeidsmodus.

Han avslørte at eventuelle utvidelser til førstespillet, eller en oppfølger, kan åpne opp for en slik co-op-del.

- Det å takle en samarbeidsopplevelse og likevel beholde skrekken og spenningen, er noe vi hadde elsket å få til, sa Brunier.

«ZombiU» ble lansert eksklusivt til Wii U-maskinen like før jul i fjor. Her kan du se en trailer:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3