«Zelda» til Wii U utsatt

Kommer heller ikke til årets E3.

30. mars 2015 10:35

(PressFire.no): Under The Game Awards proklarmerte Nintendo-produsenten Eiji Aonuma at Wii Us egne, splitter nye «Legend of Zelda»-spill skulle komme i løpet av 2015.

Den lovnaden trekker de nå tilbake  med et forsøk på positivt spinn på det hele.

Åpen verden med muligheter

En av de virkelig nye elementene med Wii U-spillet i serien, er muligheten til å gå overalt.

Selv om dette konseptet knapt er nytt i spillverden i øvrig, har «Zelda»-serien aldri sett maken.

Der spillene tidligere var sydd sammen av flere små områder, skal Nintendo nå prøve seg på en helt åpen verden. Det lille vi har sett av spillet hittil ser unektelig smakfullt ut.

I løpet av de siste tre månedene har våre utviklere virkelig fått oppleve den åpne verdenen som aldri før har vært tilgjengelig i et «Zelda»-spill, og med det har vi oppdaget mange flere muligheter, forklarer Aonuma til fansen via Facebook.

Mens vi har jobbet på disse mulighetene, har enda flere idéer slått rot, og nå føles det som vi kan skape noe som overgår selv mine forventninger, forklarer produsenten.

Tar bort tidsfristen

Akkurat hva disse mulighetene er, eller hvordan spillet kommer til å oppleves annerledes, forklarer Aonuma ikke.

Han sier imidlertid at han føler at disse mulighetene gjør at det ikke føles rett å holde tilbake utviklingen ved å sette en tidsfrist.

Jeg må beklage at mens vi forventer spillet til å være ferdig ved årsslutten, så har vi ikke 2015-slipp som vår prioritering lenger, forklarer han og avslutter:  

Jeg håper å kunne belønne deres tålmodighet med dette spillet.

Spillet kommer heller ikke til å være tilstede under årets E3-messe i Los Angeles.

Jobber med ny konsoll

Hver Nintendo-konsoll har fått følge av et «Zelda»-spill, men Wii U kommer dermed fortsatt til å være Zelda-løs også i 2015.

For et par uker siden avslørte Nintendo at de jobber med en helt ny konsoll, en hjemmekonsoll. Det vil si avløseren til Wii U.

Stort mer om prosjektet, som har fått kodenavn «NX», vet vi ikke  unntatt at det skal være en del av et sammenkoblet system som samler nettbrett, mobiler og nintendosystemer i en servicepakke.

Selskapet lover mer informasjon om den nye konsollen og systemet i løpet av neste år. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3