Ubisofts hemmelige Wii U-spill er en flørtelek

– Hvilken del av kvinnekroppen er den første folk ser på?

11. februar 2015 11:25

(PressFire.no): Det har lenge versert historier om det som skal være et ferdigutviklet Ubisoft-spill toppene i selskapet ønsket å holde tilbake.

Årsaken skal være at blant andre Ubisoft-direktør Yves Guillemot mente markedet var for lite, at for få solgte Wii U-konsoller var grunn god nok til å vente med utgivelsen.

Nå hevder Unseen 64 at dette dreier seg om et flørtete quiz-spill. Altså ingen «ZombiU 2», hvis du hadde håp om en slik oppfølger.

Venter på Wii U-kunder

Utviklerne bak spillet er Ubisoft Paris, hevdes det i Unseen 64-podcasten. Folk som tidligere har bidratt til den storselgende «Just Dance»-serien og Wii-lanseringsspillet «Red Steel».

Eurogamer skriver navnet er «Know Your Friends». (NB! Du kan se en kort video fra spillet nederst i saken).

Konseptet minner en del om danske «Spin the Bottle».

Yves Guillemot uttalte til Polygon sist sommer at spillet er helt ferdig, og har vært det i flere måneder – det kan altså i teorien bli lansert når som helst. Planen til det franske spillselskapet skal fortsatt være å få det ut på markedet «når Wii U-brukerbasen har blitt større», hevder Unseen 64.

Fra de seneste Nintendo-tallene, vet vi at Wii U nå har solgt omtrent ti millioner. Spørsmålet er om det er nok for Ubisoft.

Hva gjør du etter å ha drukket for mye?

Det kommer fram en hel del informasjon om innholdet i «Know Your Friends». Godt hjulpet av at dette spillet allerede har vært vurdert av det amerikanske aldersmerkingsorganet ESRB.

Det slapp unna en særlig streng aldersanbefaling. «T» (teen) betyr at flørtetemaet her aldri blir særlig pikant. Spillet starter angivelig med at de ulike spillerne fotograferer fjeset sitt med hjelp av GamePad-kontrolleren. Disse bildene plasseres deretter på avatarer, og så starter utspørring av typen: «hvilken del av kvinnekroppen er den første folk ser på?», og; «hva ville du akseptert av aktiviteter i løpet av en het kveld hjemme?».

Spillerne blir også spurt hva de foretrekker å gjøre for å få ned stressnivå, eller hva slags sysler som frister mest etter å ha drukket for mye alkohol.

Myteomspunnet?

Det er å dra det altfor langt å si at «Know Your Friends» står i fare for å havne på lista over tidenes mest etterlengta, uutgitte spill – på samme oversikten som «Half-Life 3», en nyversjon av «Final Fantasy VII» eller «The Last Guardian».

Unseen 64 hevder Ubisoft ikke har gitt opp å få «Know Your Friends» ut på markedet.

Det franske spillselskapet har foreløpig ikke kommentert disse spekulasjonene.

Nintendo World Report har lagt ut klipp fra «Know Your Friends», på YouTube:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3