Sonic er tilbake

Finner nesten tilbake til toppformen. Her er ukas Rad Crew-podcast.

17. august 2017 17:37

(PressFire.no): Den etter hvert så sagnomsuste krigen mellom Sega og Nintendo på 90-tallet tilspisset seg da Sega ga ut «Sonic The Hedgehog». I ettertid er det ganske tydelig for de fleste at «Mario»-spillene har holdt seg bedre, og det blå pinnsvinet har aldri helt kommet tilbake til toppformen fra de tre første spillene.

Det bringer oss til «Sonic Mania» som vi tør påstå er det fansen har venta på i over 20 år. Dette er klassisk «Sonic», ispedd en del moderne twister, med nydelig pixelgrafikk. Vi snakker om spillet i ukas episode. Det er herlig å kunne konstatere at et nytt «Sonic» ikke bare faktisk leverer, men nesten er på høyde med de klassiske Mega Drive-spillene. 

Vi nøyer oss ikke med det, for vi rangerer også det vi mener er det fem beste spillene med det blå pinnsvinet fra 1991 til nå. Stian har også testet HD-versjonen av første «Starcraft» som Blizzard nettopp ga ut, og mener det er en innertier - den beste versjonen av et klassisk spill.

Ellers har vi også fått tid til å teste den store oppdateringen av det litt skandaløse «No Man's Sky». Mye har skjedd på et år, og vi prøver å oppsummere noen av de viktigste forskjellene på spillet nå og den gang. Innfrir spillet endelig på potensialet sitt, eller kan du trygt hoppe over det fremdeles? Hør episoden for å finne ut!

Vi snakker også om potensialet til Xbox One X kontra PS4 Pro, søksmål mot Nintendo, Battle.net, og det herlige plattformspillet «Super Meat Boy» som nå kommer til Switch.

Lytterne bidro også med sine favoritt-remasters og remakes fra spillhistorien. Ha det gøy med ukas episode, så snakkes vi snart!  

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3