Slam dunk med President Obama

«NBA Jam» blir politisk.

5. oktober 2010 08:34

NBA Jam-serien gjenoppstår i høst – både på Wii, PlayStation 3 og Xbox 360. I forrige uke trakk EA lanseringen av det nært forestående «NBA Elite 11», som var bare dager unna butikkhyllene. Grunnen var at tilbakemeldingene på spillet var så dårlige at man besluttet å gå tilbake til tegnebrettet. 

Planen var opprinnelig at «NBA Jam» skulle være inkludert i «NBA Elite 11» når det gjelder PS3- og 360-versjonene, mens bare Wii-eiere skulle få mulighet til å nyte «NBA Jam» i sin helhet. Nå jobber EA med å kunne tilby en stor porsjon av spillet også til PS3- og 360-eiere en gang før jul.

Nå som «Elite» er utsatt på ubestemt tid, er det «NBA Jam» som er EAs baskethåp denne høsten. Og utvikleren har nettopp avslørt et kobbel av celibriteter som dukker opp i spillet.

I fjor fikk Barack Obama Nobels Fredspris. I år blir han et av de kjente fjesene du kan låse opp og spille som i «NBA Jam» - to store begivenheter han forhåpentligvis vil sidestille når han om noen år ser tilbake på sitt presidentskap.

Du kan låse opp et helt lag bestående av politikere, avsløres det hos ESPN. Obama, Joe Biden, Bill og Hillary Clinton er med. Det er også Al Gore, som kompletterer laget til Demokratene. Som motstanderlag kan du låse opp Republikanere som George W. Bush, Sarah Palin, John McCain og Dick Cheney. I tillegg til det politiske tilskuddet blir også rapperne i Beastie Boys beæret på samme måte i «NBA Jam».

Dette humoristiske galleriet av kjente personer følger opp tradisjonen fra tidligere «NBA Jam»-utgivelser, der man har kombinert kjendiser og politikere med ekte basketspillere.


«NBA Jam» lanseres denne høsten til Wii, PlayStation 3 og Xbox 360.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3