Selger PS4-maskin med «Silent Hills»-demoen for 11 000 kroner

29. april 2015 15:27

(PressFire.no): Tidligere denne uka ble det kjent at drømmeprosjektet «Silent Hills», med spilldesignerlegenden Hideo Kojima og filmregissør Guillermo del Toro bak spakene, ikke blir noe av.

Det kommer etter at den spillbare demoen som i fjor skapte bølger og fikk faktisk flere priser for å være noe av det friskeste som kom i fjor.

Demoen ble lansert uten å avsløre hva det egentlig var, men spillerne brukte bare et par dager på å løse gåtene som avslørte at tittelen «P.T.» (playable teaser) dreide seg om et nytt spill i «Silent Hill»-serien.

Må fjerne spillet

I den sammenheng går også kontrakten med Norman Reedus ut og spillutvikleren må fjerne den i utgangspunktet gratis demoen fra PlayStation Store.

Det betyr at det ikke lenger er mulig å laste ned det kritikerroste minispillet.

Men håpet for fans er ikke helt ute for å sikre seg en liten bit av spillhistorien.

PS4-maskiner med spillet installert for salg

Flere har lagt ut sine maskiner til den nette sum av 1000 dollar – eller rundt 7700 kroner med dagens kurs. Selgeren velger også å kalle den «sjelden», men det kan man vel umiddelbart omtale som et kreativt salg.

En PlayStation 4-maskin koster alene rundt 3500 kroner, så man betaler i grunn rundt 4500 kroner bare for demoen.

Enkelte prøver seg også med en høyere pris og tror tydeligvis de kan ta 11 000 kroner for sine maskiner med «P.T.» installert.

Andre velger å legge startbudet lavere og har lagt minsteprisen på rundt 320 dollar, eller rundt 2400 kroner.

Foreløpig gjenstår det å se om noen er villige til å punge ut så mye penger for den spillbare demoen, et spill som sannsynligvis aldri vil se dagens lys.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3