Rev sneik seg inn og rappet PlayStation-kontroller

- Han bare gikk inn som om han eide huset.

8. juli 2016 13:56

(PressFire.no): Da foreldrene som bor sør-øst i London fant en sko ved ytterdøra og en PlayStation 3-kontroller i hagen gikk det nok kaldt nedover ryggen.

- Kan ikke tro en rev akkurat var i huset vårt

De var ikke forberedt på videobildene som møtte dem - en frekk rev som hadde sneket seg inn et vindu, og tatt med seg håndkontrolleren ut i hagen.

- På kamera kan du se ham komme ut av vinduet på baksiden og legger håndkontrolleren på gresset, forteller huseieren, som ønsker å forbli anonym, til The Mirror.

- Du kan se ham går rundt i huset som om han eier det.

- Vi kan ikke tro at en rev akkurat var i huset vårt.

Motebevisst rev

Huseieren sier at han har sett reven i nabolaget tidligere, men trodde aldri at den var modig nok til å gå inn i et hus.

Reven skal også ha sterke meninger om mote og skal ifølge ingeniør ha stjålet et par Crocs-sandaler som den skal ha revet (!) i stykker.

Eierne av huset som hadde den ubudne gjesten ønsker nå å advare andre mot rever som har blitt vant til urbane omgivelser.

Det er ukjent om reven foretrekker «Sly Raccoon», «Splinter Cell» eller «Metal Gear Solid» - eller om den bare blingsa da den egentlig skulle stjele en Wii U-kontroller for å spille det nye «Star Fox»-spillet.

Og til dem som måtte lure – ja, det er agurktid, men vi hadde uansett aldri vurdert å droppe en sak om en rev som stjeler PlayStation 3-kontrollere. For en fyr!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3