Prøvekjør «Forza Horizon»

Demoen er nå sluppet.

9. oktober 2012 13:21

(PressFire.no): Da vi møtte folka bak «Forza Horizon» i forrige måned, forskutterte de at det ville dukke opp en demo på Xbox LIVE Marketplace et par uker før lanseringen.

Nå er denne smakebiten ute.

Den gir deg en liten dose med løp. I tillegg får du muligheten til å oppdage litt selv, om du er nysgjerrig på hvordan Playground Games og Turn 10 har lagd denne lekegrinden.

Dette er en versjon av staten Colorado, badet med festivalstemning og musikk. Pluss festival.

En Viper som bonus

De som tester demoen låser opp en spesialdesignet SRT Viper GTS.

Det er bare gullmedlemmer av Xbox LIVE som har tilgang til demoen nå. Andre må vente til neste uke for å få teste «Horizon».

«Forza Horizon» er utvilsomt en sandkasse, noe utviklerne stresset da vi traff dem i London nylig. Det er også litt mindre «seriøst» enn «Forza Motorsport» har vært kjent for nå, men dybden, fysikken og kjørefølelsen er mye av det du kjenner fra «FM».

Overraskelser i ørkenen?

Turn 10-sjef Dan Greenawalt, som har ansvaret for «Forza»-serien, snakket litt om filosofien bak et godt sandkassespill.

Han dro også fram sin fascinasjon for store, åpne spill som «World of Warcraft» og «Skyrim».

- Åpenbart er det en historie i «Horizon», der du tas fra til Å, sa Greenawalt til PressFire.

- Det er også tilfelle med de spillene jeg ramset opp. 

- Jeg har brukt 140 timer i «Skyrim». Hvor mye av denne tiden tror du jeg brukte på å følge hovedhistorien? Veldig lite, fortalte Greenawalt PressFire.

- Jeg oppdaget at jeg hadde det morsomst mens jeg bare drev på med andre ting – oftest det som ikke er scriptet.

- Ikke bare betyr det at utfordringene du finner på kartet er varierte, men det er også stor sjanse for at du får noen overraskelser mens du dundrer avgårde i ørkenen – parallelt med den mer lineære historien i spillet, sa Greenawalt.

Vi fikk også teste en del av «Horizon». Du kan lese mer om våre inntrykk her.

«Forza Horizon» lanseres eksklusivt til Xbox 360 den 26. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3