«Pokémon Let's Go» mikser de «vanlige» spillene med «Pokémon Go»

30. mai 2018 09:42

(PressFire.no): Nintendo og The Pokémon Company har annonsert det kommende «Pokémon»-spillet, og som ryktene tilsa før annonseringen er det snakk om to sammenhengende Switch-spill som kan kobles opp mot «Pokémon Go».

«Pokémon Let’s Go Pikachu!» og «Pokémon Let’s Go Eevee!» er navnene på de to spillene, som er inspirert av første-generasjonsspillet «Pokémon Yellow».

Ut på tur

Som i «Yellow» skal du her ta med deg en krabat på tur, enten Pikachu eller Eevee avhengig av spillet du velger. Underveis kan du klappe og gjøre morsomme ting med denne følgesvennen – og selvfølgelig også fange andre pokémon.

De første 151 lommemonstrene fra de første spillene er med i spillet, inkludert Alolan-variantene vi så i «Sun» og «Moon». Nintendo sier også at det er én helt ny pokémon med, som aldri før er blitt sett.

«Let’s Go»-spillene kan kobles opp mot mobilspillet «Pokémon Go», der du kan overføre dine «Gen 1»-pokémon til Switch – og så brukes der.

Også kampene er inspirerte av mobilspillet. I stedet for tilfeldige kamper, vandrer monstrene rundt på kartet, og du velger selv hvem du vil forsøke å fange.

I motsetning til de vanlige spillene er det derimot ingen kamper mot disse pokémon-ene, men heller bare fanging slik som i mobilspillet. Du kaster en pokéball på dem og håper på det beste.

Flerspiller

Spillet støtter to spillere samtidig, der begge kan hjelpe til med å forsøke å fange forskjellige pokémons. En eller annen form for online-spilling skal også være med, skal vi tro utviklerne.

Et eget Poké-ball-tilbehør blir også lansert, som kan brukes til å kontrollere både Switch-spillet via en egen analog-stikke eller tas med på vandretur. Denne blinker og lager lyder etter hvert som du går, og vil låse opp gaver i spillet når du kommer hjem igjen.

Som nevnt er ikke disse spillene en del av «hovedserien», men heller en spin-off. Nye RPG-spill i serien skal komme i andre halvår 2019.

«Let’s Go Pikachu!» og «Let’s Go Eevee!» lanseres 16. november i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3