Pc-versjonen av «GTA V» utsatt igjen

Kommer i april.

24. februar 2015 17:46

(PressFire.no): Det er ikke lenge siden vi kunne videreformidle den kjedelige nyheten om at den etterlengtede pc-versjonen av «Grand Theft Auto V» ikke kom i slutten av januar likevel.

Utsatt igjen

Nå kommer beskjeden om at det heller ikke kommer 23. mars, men at det blir utsatt til 14. april.

– Vi beklager til alle pc-spillere verden over som har telt ned dager til lanseringen av spillet, men det trengs mer tid for å sikre at spillet er så polert som mulig og for å sikre at både Heist og GTA Online-opplevelsen fungerer på første dagen, skriver Rockstar Games på nettsiden sin.

Som plaster på såret vil alle som har forhåndsbestilt spillet på pc få 200 000 dollar til nettdelen av spillet på pc.

I samme oppdatering forteller utvikleren at den etterlengtede Heist-modusen vil bli lansert 10. mars. I denne modusen skal fire spillere samarbeide på nettet for å gjennomføre forskjellige ran.

Pc-versjonen blir den hvasseste

PlayStation 4- og Xbox One-eiere fikk i november en oppusset versjon av «Grand Theft Auto V» - et spill som opprinnelig kom i 2013.

Det er imidlertid pc-versjonen som blir den hvasseste versjonen av dem alle, ifølge Rockstar selv.

I oppdateringen heter det at spillet blir optimalisert for pc og vil dra nytte av den ekstra kraften ved å lage mer detaljerte omgivelser, i tillegg til egne verktøy for å lage dine egne videoer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3