Oops, nettbutikken sendte ut Switch alt for tidlig

Mottakeren har filmet menyer og kontrollere i aksjon.

17. februar 2017 01:10
Eska!
(Foto: NeoGAF-bruker hiphoptherobot)

(PressFire.no): Noen er hakket heldigere enn andre.

Som for eksempel NeoGAF-bruker hiphoptherobot, som i dag fikk tilsendt en Nintendo Switch i posten.

På forumet, hvor han først postet et bilde av boksen med en passende «ummmmmm»-melding, sier han at en nettbutikk, som han ikke vil røpe hvem er, sendte ut maskinen alt for tidlig – og selvfølgelig ved en feil.

Han har ingen spill enda, dog, så alt han kan gjøre er å sveipe rundt i menyene, leke med kontrollerne og innkassere sine femten minutter med fame and glory på det store Internett.

Vel, det er bedre enn da undertegnede i 2006 bestilte en Wii (med spill) fra USA, men fikk bare spillene og kontrollerne. Altså ikke maskina.

For en gangs skyld leverer en lekkasjefyr puddingen også, og hiphoptherobot har lastet opp en video av brukergrensesnittet på konsollen i klar oppløsning og fine farger.

Ikke så fryktelig mye å se på, sånn egentlig, men ettersom vi ikke har sett det får, så ganske interessant. Han starter maskinen, går gjennom førsteoppsettet, og fiser gjennom menyene – som virker responsive og stilrene.

Ikke noen gjentagelse av Wii U-lanseringen dette, med andre ord.

Oppdatering: Det er også kommet en hel unboxing-video av maskinen, gitt.

Switch er ikke fryktelig langt unna. Maskina lanseres 3. mars, som er allerede om to uker.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3