Nå ruster Blizzard opp til et nytt «Diablo»-spill

4. juli 2016 10:46

(PressFire.no): Det er ikke lenge siden vi skreiv om «Diablo»-veteranen Jay Wilson som etter ti år nylig sa opp jobben sin i Blizzard Entertainment.

Wilson forlater spillbransjen for å satse på sin lidenskap for skriving.

Ser etter ny leder

Spillgiganten avslører også at mannen som tok over regirollen på «Diablo III» etter Jay Wilson,  Josh Mosqueira, har forlatt studioet,.

De leter nå både internt og eksternt etter en ny person til å lede et «uannonsert prosjekt i «Diablo»-universet», heter det i en epost til Polygon.

På nettsiden til Blizzard Entertainment søkes det faktisk etter en rekke personer til det nye og ukjente spillet.

Stor suksess

Det siste vi hørte fra «Diablo»-leiren var utvidelsespakken «Reaper of Souls» til «Diablo III», som ble sluppet i mars 2014. «Diablo III» har solgt over 30 millioner eksemplarer, og har vært en stor suksess for giganten som også har «World of Warcraft» i stallen.

Blizzard Entertainment lanserte nylig skytespillet «Overwatch» og har allerede over syv millioner spillere på verdensbasis.

I fjor lanserte de sin egen konkurrent til «League of Legends» og «Dota 2» i «Heroes of the Storm», men det er usikkert om dette har blitt suksessen de håpet på.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3