En bit av Hollywood i «Forza Horizon 2»

Gratis «Fast & Furious»-utvidelse.

26. februar 2015 12:01

(PressFire.no): Er det ikke nok biler i livet ditt? Microsoft og Universal Pictures har inngått et samarbeid som smelter Xbox-raceren «Forza Horizon 2» sammen med «Fast & Furious»-filmene.

Denne utvidelsen står på egne bein. Du trenger ikke eie «Horizon 2» for å spille, og attpåtil kunngjør Microsoft at denne pakka innledningsvis er gratis.

Foto: United International Pictures.

Gratis i to uker

«Fast & Furious 7» har premiere i starten av april. Selvsagt har dette partnerskapet mellom filmselskapet og Microsoft tenkt å reflektere dette.

Sett deg bak rattet på 11 ikoniske biler kjent fra «Fast & Furious»-filmene, inkludert noen nye fra den aktuelle «Furious 7», melder Microsoft på Xbox Wire.

«Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious» slippes både til Xbox 360 og Xbox One 27. mars. De første to ukene er bilpakka gratis. Etter 10. april koster den 59 kroner.

Fast, Forza, Furious

I tillegg til «Fast & Furious»-biler, blir det også lagd nye utfordringer til «Horizon 2»-opplevelsen løst basert på filmene.

Du blir rekruttert av «Fast & Furious»-mekaniker Tej Parker, stemmelagt av rapperen og skuespilleren Ludacris. Etter du har funnet bilene du trenger innledningsvis, ligger flere utfordringer for dine føtter i sør-Frankrike – del av den eksisterende «Horizion 2»-lekegrinda.

Nye biler er premien om du lykkes med disse oppgavene.

– «Forza» er synonymt med racing og moro, så det er helt naturlig for oss å jobbe med en av de mest fremtredende actionseriene i verden, sier Xbox-sjef Phil Spencer.

– Dette er en flott måte å introdusere« Forza»-spillerne til «Fast & Furious»-verdenen, mener Spencer.

Brødrene til Paul Walker gjorde ferdig
scenene til skuespilleren i «Furious 7».
(Foto: Filipe Carvalho, Reuters/Scanpix).
Brødrene til Paul Walker gjorde ferdig
scenene til skuespilleren i «Furious 7».
(Foto: Filipe Carvalho, Reuters/Scanpix).

Døde under innspillingen

På rollelista til «Furious 7» finner vi blant annet Vin Diesel, Dwayne («The Rock») Johnson, Michelle Rodriguez og Jason Statham. Dette er også en av de siste filmene til Paul Walker. Walker døde som kjent i en bilulykke nord for Los Angeles senhøsten 2013.

Han var i gang med innspillingen av «Furious 7» da den skjebnesvangre ulykken inntraff.

Pauls brødre, Caleb og Cody Walker, hjalp til med å ferdigstille scenene som deres bror ikke rakk å gjøre selv.

Utvidelsen slippes 27. mars, til både Xbox 360 og Xbox One. Den er gratis helt til 10. april, og krever ikke at du eier «Horizon 2»-hovedspillet.

FOTO (hovedbilde): United International Pictures.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3