Juksenettsider og nedtellinger har pisket opp «Fallout 4»-stemninga

- Bare pust dypt, oppfordrer Bethesda.

6. desember 2013 10:38

(PressFire.no): Det er ingen tvil om at forventningene til et nytt «Fallout» er store.

Så store at det trolig forklarer hvorfor det fra uoffisielle kanaler har dukket opp flere spor av «Fallout 4» den siste tiden.

Først begynte en nettside å telle ned til en avsløring. Etterpå kom det meldinger om at «Fallout 4»-merkenavnet var sikret av spillselskapet bak, Bethesda.

«Fallout»-spøkefugler

Den omtalte nettsiden, kalt Survivor 2299, er trolig bare juks – selv om Bethesda ikke har benyttet anledningen til å legge denne ballen helt død. Når det gjelder navneregistreringen fra forrige måned, er denne også falsk. Oppføringen er nå tatt bort fra den europeiske navnerettighetssiden.

Den samme spøkefuglen har også gjort lignende stunt med både «Half-Life 3» og «Shenmue 3» før det ble oppdaget av denne organisasjonen, skriver CVG.

Survivor 2299-nettsiden teller ned til en dato som harmonerer ganske bra -men ikke helt - med Spike TVs spillpriskåring.

Samme arrangement er nemlig også åstedet for flere annonseringer. Det er fra dette årlige showet vi første gang fikk vite om blant andre «Batman: Arkham City», «Halo: Reach» og «The Last of Us».

Viser ikke fram noe

I år er Spike TV-showet i Los Angeles denne helga døpt VGX.

- Nei, folkens. Jeg skal ikke til VGX. Bethesda viser ikke fram eller kommer ikke til å snakke om noe på VGX, skriver PR-sjefen i spillselskapet på Twitter.

- Har bare noen møter i L.A., så pust dypt, melder Pete Hines i samme slengen.

Dermed gjør han sitt beste for å punktere håpet mange har om at «Fallout 4» snart bekreftes.

- Kommer til å ta oss god tid

Tidligere i år fortalte Pete Hines at de ikke kommer til å stresse med sitt neste store prosjekt.

- Vi kommer ikke til å ta oss god tid og vente seks eller syv år før neste spill, men disse prosjektene er digre og folk må forstå at vi har en veldig spesifikk framgangsmåte, sa Hines i sommer for å kjølne forventningene litt.

- Vi driver ikke med årlige serier. Vi spinner ikke ut nyversjoner år etter år, fortalte Bethesda-talsmannen til Polygon

Det er Bethesda Game Studios som står bak «The Elder Scrolls V: Skyrim» (2011) og «Fallout 3» (2008), og Obsidian lagde tre år gamle «Fallout: New Vegas».  


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3