- Jeg tror du drepte Wii U-en!

Vi som bare skulle spille litt «Rayman Legends».

6. juli 2013 13:53

LOS ANGELES (PressFire.no): Om «Braid», «Fez» og stemningstunge, hjernetrimmende plattformspill er nystrøket skjorte og designerbukser fra et sted hvor gradestokken går dobbelt så langt, er «Rayman Legends» bermudashorts og tåsandaler etter en lang dag på jobb.

Noen ganger - eller, ganske ofte, faktisk - er det deilig med et spill som spreller av seg alle nykker og bare vil at dere skal gjøgle sammen. Der skuffer Rayman sjelden.

Oops!

Det neste spillet i serien er kjapt, gjennomtenkt og veldig lekkert. Og førsteprioriteten er, som vanlig, å få deg i skikkelig godt humør.

I videoen over ser du hvordan det gikk da vi allierte oss med en gjeng muntre franskmenn for å spille «Rayman Legends» og ødelegge Wii U-maskinen deres.

Hurraspillet bygger rundt samme lest som også glimrende «Rayman Origins», og er først og fremst en massiv samling av nytt innhold.

Blant nyhetene finner vi spesielle musikalske brett hvor du «spiller» kjente låter og konkurransemodi i seriens beste ånd, for eksempel raymansk fotball mot venner.

For flere

Fokuset er fortsatt på samarbeidsspilling mellom opptil fire (eller fem, om du eier en Wii U) venner, men det er fullt mulig å spille alene. 

Om du spiller på Nintendo-maskinen eller håndholdte PlayStation Vita, som begge har berøringsskjermer, kan en femte spiller styre flua Murfy. 

Han er for eksempel i stand til å gjenopplive spillere, plukke opp mynter og aktivere spesielle brytere. Kumpanen er tenkt som en enklere men fortsatt bidragsytende rolle for uerfarne spillere.

Om du ikke eier en av de to konsollene, vil Murfy-brettene være som før, bare at dataen styrer den flyvende fyren. 

«Rayman Legends» utgis til Wii U, PlayStation 3, PlayStation Vita og Xbox 360 den 30. august.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3