Ikke bare ett, men flere «DiRT»-spill på vei

Codemasters girer ikke ned.

7. januar 2014 13:06

(PressFire.no): Codemasters har ikke planer om å ligge på latsiden i år. Dette britiske studioet er best kjent for «DiRT»-rallyserien og de årlige «F1»-spillene.

For å ønske bilspillglade et godt nyttår, svarte utviklerne på noen Twitter-spørsmål. Det var her de kom med erkjennelsen: det blir ikke bare ett nytt rallyspill i løpet av nærmeste fremtid, men flere.

I år var fokuset til Codemasters «GRID 2» og «F1 2013». Nå fremover er det grunn til å skjerpe appetitten om du har ventet på en skikkelig oppfølger til «DiRT 3».

På spørsmål fra britene hva folk har mest lyst på fra denne utvikleren i år, fikk de et innspill:

- Definitivt et nytt «DiRT»/rallyspill. Men dere jobber allerede med et slik, gjør dere ikke?

- Vel, vi gjør ikke det, vi jobber ikke med ett.

Dette kan innebære «DiRT 4», et spill Codemasters allerede for et par år siden bekreftet er i utvikling, og kanskje en «DiRT»-variant til andre plattformer – for eksempel mobil.

Denne gjengen testet ut kjøregleden på iOS med å slippe «Colin McRae Rally 2.0» i fjor.

I 2012 kom «DiRT Showdown» til pc, Xbox 360 og PlayStation 3. På mange måter et rendyrket, amerikanisert alternativ til rally-halvbroren - men ikke helt vellykket, mente vi

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3