Her er høstens andre «Assassin’s Creed»-eventyr

Nå er katta ut av sekken.

5. august 2014 14:19

(PressFire.no): Neste uke får vi helt sikkert høre mer om «Assassin’s Creed: Rogue» i forbindelse med den store tyske spillmessa GamesCom.

Ubisoft-sjef Yves Guillemot har allerede forskuttert at de «snart» vil snakke ut om det som blir årets andre tilskudd til denne serien.

I dag har det angivelig lekket en trailer som røper arktiske omgivelser, en helt ny hovedperson og trolig en handling lagt rett i kjølvannet av fjorårets «Assassin’s Creed IV: Black Flag».

(Se den traileren nederst i denne saken).

November-slipp

Filmklippet legger vekt på Xbox 360-versjonen av «Assassin’s Creed: Rogue», og forteller at spillet lanseres 11. november. Det er helt sikkert planen å gi det ut til PlayStation 3 også.

«Assassin’s Creed: Unity» slippes til Xbox One, pc og PlayStation 4. Spillet har vært i utvikling hos Ubisoft i tre års tid, hevder de selv.

Traileren fikk vi servert tidligere i år, og PressFire slo i tillegg av en prat med en av produsentene på E3-spillmessa i juni.

«Assassin’s Creed: Rogue» er derfor en måte å gi konsolleiere som foreløpig ikke har tatt spranget inn i en ny spillgenerasjon et alternativ denne høsten.

Mer fra GamesCom?

Ubisoft har allerede spurt kundene sine om muligheten til å splitte en av sine største og mest innbringende serier i to. I mars i år serverte Kotaku nyheten om to spill på horisonten, med kodenavn «Unity» og «Comet».

Der «Unity» har handling lagt til den franske revolusjonen, blir «Rogue» (tidligere omtalt som «Comet») en krysning av «Assassin’s Creed III» og «Black Flag»-utvidelsen «Freedom Cry».

Det blir blant annet et besøk til New York og gjensyn med flere figurer fra tidligere spill, hevdet GameBlog tidligere i år.

Ubisoft vil hittil ikke kommentere disse bildene fra «Assassin’s Creed: Rogue» overfor Eurogamer. GamesCom-spillmessa starter i Köln 12. august med pressekonferanser fra Microsoft og Sony, og strekker seg igjennom store deler av neste uke.

Bilder og video: Xboxlive.fr. og Access the Animus. 


Assassin's Creed Rogue - Trailer off-screen by Xboxlivefr

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3