Her er den neste «Overwatch»-spesialen

Kinesisk nyttår skal feires med stil i Blizzard-skyteren.

19. januar 2017 14:10

(PressFire.no): Tidligere i dag ga Blizzard «Overwatch» spillere et lite innblikk i hva spillerne kan forvente seg i forbindelse med det kinsesiske nyåret på Twitter-kontoen deres. 

En liten filmsnutt ble publisert av «Overwatch» helten Mei, ikledd i en tradisjonell kinesisk kjole, mens på Blizzard sin koreanske Twitter, var det publisert en filmsnutt av «Overwatch» helten D.Va.

Du kan dermed glede deg til å bli fryst på plass i to sekunder, der du ikke kan gjøre annet enn å se på Mei vinke til deg.

Alt dette iført i en tradisjonell kinesisk kjole.


Loot Box i spillet

Hanens år

«Overwatch» bruker å ha spesielle arrangementer i forbindelse med store hendelser eller høytider som OL, Halloween og jul hatt spesielle arrangement der de normale loot-kassene blir erstattet med høytidens varianter.

Det kommende kinesiske nyåret er intet unntak og vil mest sannsynsligvis ifølge Blizzard sin Twitter bli kalt «Overwatch: Year of the Rooster».

I disse kassene kan man blant annet få forskjellige utstyr og kosmetisk tilbehør til både heltene og brukerprofilen din.

Det skal nevnes at disse sesongkassene kun varer frem til høytiden er over – etter det vil de ikke være tilgjengelig frem til neste gang. 

«Overwatch»-moroa rundt det kinesiske nyåret starter 24. januar.

Valentines også?

Det er fortsatt uklart om det vil komme en ny spillmodus som det tidligere har gjort med de andre høytidene.

Vi skal heller ikke se bort ifra enda et kommende arrangement er på vei.

Noen flinke folk har nemlig oppdaget nye voice lines som er lagt til i spillet, og som virker å være i forbindelse med valentinesdagen 14. februar..

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3