Girer de opp med «GRID 3»?

Snart vet vi hva Codemasters sysler med.

21. april 2014 10:47

(PressFire.no): Fjorårets «GRID 2» ble en liten skuffelse for mange. Oppfølgeren til det flotte 2008-spillet føltes for trygt og forutsigbart, og var mildt sagt ingen revolusjon sammenlignet med det fem år gamle «GRID» rent visuelt, heller.

Det ble gitt ut på sommeren, få dager før verden rettet blikket mot E3-messen og skulle få innblikk i neste konsollgenerasjon. «GRID 2» kom ut på Xbox 360 og PlayStation 3.

Codemasters har nylig begynt å friste med det som trolig er «GRID 3».

Brukertestet

En kort videosnutt ble lagt ut i forrige uke. Du kan se denne nederst i saken.

Den peker mot en eller annen annonsering den 22. april (altså i morgen, tirsdag). Racing is coming 22.4.14, heter det, og logoen som avslutter filmsnutten er helt klart i «GRID»-land.

I fjor høst la den britiske bilspillutvikleren ut en invitasjon til de mest trofaste. De ville komme i kontakt med racingspilleksperter, og lokket med at en utvalgt gjeng ville få være med i test-fasen av et nytt spill. Denne oppdateringen (via Videogamer.com) nevnte «GRID 2» spesifikt flere ganger – blant annet måtte søkerne skrive en kort anmeldelse av dette spillet, sammen med å oppgi andre opplysninger.

Får vi også «» i år?

DiRT 4

Codemasters har selv gjort det klart at morgendagens annonsering ikke handler om nedlastbart påfyll til «GRID 2» eller et annet spill. På NeoGAF-forumet understreker de i tillegg at de har fått med seg ønsket om cockpit view.

Det blir trolig mer «DiRT» på oss snart også. Codemasters har vært ute og hintet om mer rallyfokus i det som trolig blir «DiRT 4». Samtidig bekreftet de ved årsskiftet at de for tiden jobber med flere rally- eller racingspill. 


I morgen, tirsdag, vet vi altså hva det er som ruller ut fra Codemasters-garasjen neste gang. Her er fristefilmen som ble lagt ut for noen dager siden:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3