Få Sports Illustrated-skjønnhetene hjem i stua

Mote, spill, biler og skjønnhet går i ett i «Need for Speed: The Run».

28. september 2011 12:02

EA lover ikke rent lite når de nå avslører et ekslusivt partnerskap: De skal bringe sammen verdenene av mote, spill, biler og skjønnhet. Intet mindre.

De har nemlig inngått et samarbeid med Sports Illustrated (SI), magasinet som er viden kjent for sin årlige badedrakt-spesial, SI Swimsuit.

I det kommende, actionfylte bilspillet «Need for Speed: The Run» har EA hanket inn et par av deres mest iøyenfallende modeller til sentrale roller.

Digitale skjønnheter

- Vi er veldig gira som får samarbeide med Sports Illustrated om å levere julens største, raskeste og mest sexy underholdningsevent med «Need for Speed: The Run», sier Steve Seabolt, visepresident i EAs Global Brand Partnerships, i en pressemelding.

- Med et verdensomspennende nedslagsområde og en kvalitetsstandard som er sammenlignbar med hva vi gjør i våre spill, er Sports Illustrated den perfekte partner, sier han.

I «The Run» er du Jack, en mann som må komme seg fra San Francisco til New York litt brennkvikt. I spillet viser det seg altså nå at du også blir kjent med virtuelle versjoner av Irina Shayk og Chrissy Teigen.

- Både spillere, racere og SI Swimsuit-fanatikere vil elske å se Irina og Chrissy transformeres fra den fysiske til den digitale verden, der de spiller livslange venner som kjemper mot Jack i et heftig løp på tvers av USA, sier Seabolt.

Forsidepiken

Irina Shayk pryder forsiden av 2011-utgaven av SI Swimsuit, og Chrissy Teigen får spalteplass på innsiden.

At de også får plass i storspillet ser Sports Illustrated lyst på.

- Det er bare noen få selskap som kan levere når de lover spenning og innovasjon med hvert nytt produkt, og EA står på toppen av den lista.

Det er derfor det er veldig spennende at SI Swimsuit vil være en del av det nyeste innslaget i «Need for Speed»-serien, sier Frank Wall, visepresident i SI, og fortsetter:

- Jeg er sikker på at millionene av Swimsuit-fans vil være henrykt over å se Irina og Chrissy bak rattet.

- Og enda flere millioner vil bli introdusert til oss på en morsom og uventet måte.


«Need for Speed: The Run» kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii og Nintendo 3DS den 17. november.

Alle foto: Stella Pictures


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3