Den store stygge ulven og Snøhvit styrer hemmelig underverden

«The Walking Dead»-skaperne spillmatiserer «Fables».

2. april 2013 13:14

(PressFire.no): I fjor hadde Telltale Games enorm suksess med sine episodespill basert på zombie-tegneserien «The Walking Dead».

Ikke bare har de solgt godt, mange anmeldere har trykket eventyrspillene til brystet og serien har høstet en rekke priser.

Eventyrspesialistene hos Telltale Games gir slettes ikke opp spillmatiseringer av tegneserier. Foruten neste sesong med «The Walking Dead», kunngjør studioet nå at de jobber med spill basert på kulttegneserien «Fables».

Der er det helter og skrømt fra kjente eventyr og folklore som har rollene. Tenk Snøhvit, Rødhette, Askepott, Mowgli, Pinocchio og Den store stygge ulven i et alternativt New York.

Serien, som er skapt av Bill Willingham, begynte i 2002. Men den får stadig nye bøker enda.

I spillet tar du rollen som Bigby Wolf, også kjent som Den store stygge ulven. Han fungerer som sheriff i New Yorks undergrunn. Bigby jobber for den noe byråkratiske Snøhvit, hvor oppgaven er å holde orden i sysakene i det ukjente miljøet.

- Gjennom evolusjon basert på valg og konsekvenser, kan vi utforske kompleksiteten til hver enkelt rollefigur i et detaljrikt univers med ukjente historier fra den mørke siden av eventyrene, forteller Telltale Games-sjefen Dan Connors i pressemeldingen.

Det episodebaserte spillet, som får tittelen «The Wolf Among Us», vil ikke hente handling direkte fra tegneseriene. Men de foregår i det samme universet. I en pressemelding fortelles det at handlingen er satt før handlingen i første bok i «Fables»-tegneserien.

«The Wolf Among Us» slippes i nedlastbar form for pc, Mac, PS3 og Xbox 360 I løpet av sommeren 2013. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3