«Burnout»-folka avduket sitt nye prosjekt

Hopp fra helikopter til ATV.

10. juni 2014 16:52

(PressFire.no): Mange har lurt på hva Criterion Games, mest kjent for «Burnout»-spillene, har jobbet med i det siste. Mandag kveld fikk vi svaret.

EAs pressekonferanse fikk vi se noen svært tidlige bilder av det som skal bli et førstepersons ekstremsportspill.

Blant annet fikk vi servert baklengs salto med ATV, samt en fyr som hopper ut av et helikopter og lander på en firhjuling i fart.

Inspirert av ekstremsportvideo

Bildene av spillet bar preg av at moroa fortsatt er tidlig i utviklingsprosessen, men når vi vet hva disse folka har gjort før så kan dette bli riktig så heftig.

– Vi har latt oss inspirere av ekstremsportsvideoer som folk har lagt ut på YouTube, forklares det i traileren, som ellers for det meste besto av «ekte» filmklipp fra diverse ekstremsport. 

Lei av bil

Selskapet har tidligere uttalt at de ville lage noe annet enn bilspill. Det siste spillet i «Burnout»-serien kom ut i 2008, og var en forrykende racingopplevelse i en åpen verden. Et par år hadde de også ansvaret for den tradisjonsrike «Need for Speed»-serien, med godt resultat.

De stod i tillegg bak skytespillet «Black» fra 2006.

Selv om de ikke lager et rent bilspill denne gangen, ser altså ikke Criterion ut til å ha forlatt sine røtter totalt med dette spillet – som foreløpig ikke har fått noe navn eller utgivelsesvindu.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3